De laatste vergadering van het seizoen.

Appelboom.jpgmaandag 03 juli 2023 21:12

Dat is altijd een lange zit, maar de moeite waard door de mooie voorstellen.
💸 De kaders voor de begroting van 2024 zijn vastgesteld. Het college neemt al grote besluiten (zwembad, Klepper, infrastructuur). CU-SGP vroeg aandacht voor het laadpalenplan, monumentenzorg, groenbeheer.
📜Het sociaal akkoord is vastgesteld. Met mooie plannen voor o.a eenzaamheidsbestrijding, drank- en drugsgebruik, mentaal welzijn van jongeren

⏰De sluitingstijd van de horeca wordt niet verruimd. 4 uur is laat zat.

🚘De laadpalenvisie wordt vastgesteld. Iedereen een paal op max 200 meter afstand, onderzoek naar een eigen paal in de openbare ruimte, een nieuwe concessie met betaalbare tarieven. 

🌳Ons initiatiefvoorstel om een hardheidsclausule in het bomenreglement uit te breiden werd aangenomen. De bomen in de Prinses Beatrixstraat en de Prinses Margrietstraat worden nu eerst flink gesnoeid. Daarna wordt gekeken of vervolgstappen nodig zijn. In het najaar spreken we verder over het bomenreglement.

En verder wordt de aula van de begraafplaats opgeknapt, is er een nieuw straatnamenregelement,en worden de banden met FermWerk, de uitvoeringsorganisatie voor werk en inkomen aangehaald. 

Nu eerst zomerreces, daarna op naar een nieuw seizoen met mooie besluiten.

« Terug

Reacties op 'De laatste vergadering van het seizoen.'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.