Samenwerking ChristenUnie en SGP

woensdag 24 januari 2018 18:38

De ChristenUnie en SGP werken in Oudewater al vele jaren samen. Tot ieders volle tevredenheid. Ook in de komende periode trekken beide partijen weer samen op als ChristenUnie-SGP Oudewater. Waarom eigenlijk?
De ChristenUnie-SGP wil volop waardevol aanwezig zijn in de Oudewater. Dat doen ze door in de gemeenteraad het goede te zoeken voor onze stad, haar inwoners, verenigingen en kerken. Ze worden daarbij gedreven door de wil om onze naaste te dienen.

De ChristenUnie-SGP is een christelijke partij. Christelijke politiek is politiek door christenen. Maar het is geen politiek voor christenen. Het is politiek voor de hele stad, voor de hele samenleving. Iedereen telt mee. Dienstbare politiek waar de hele gemeente wel bij vaart.
De komende vier jaar wil de ChristenUnie-SGP met vernieuwde energie en vertrouwde inzet aan de slag. Vincent Bos zal namens de ChristenUnie actief zijn, Jan Broere namens de SGP. In de gemeenteraad en de fora vullen zij elkaar goed aan. Nieuwe, jonge energie en vertrouwde, ervaren inzet.

Verfrissend en Betrouwbaar!

« Terug

Reacties op 'Samenwerking ChristenUnie en SGP'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.